Post by rivabertosur on Feb 17, 2022 15:38:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Thief Puzzle - Can you steal it ? ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Thief Puzzle - Can you steal it ? IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ rohkem kalliskive häkkida ▞▞▞
▞▞▞ Thief Puzzle - Can you steal it ? 2022 version ▞▞▞
Liiga palju reklaame .. Ärge laadige seda alla.
See on tore mäng, saate anda rohkem taset, on vähe tasemeid, lisage ainult rohkem taset
Umbes iga 4 vooru järel ilmub reklaam ja ma ei saa välja, seega pean mängust lahkuma ja uuesti sisse minema. Kohutav.
Mäng on hea, kuid sellel on palju lisasid, mis panevad mind selle mängu kustutama, nii et andsin 2 tärni
Väga naljakas mäng, ma hakkan palju naerma
Liiga palju reklaame. Nii lihtne, et see on igav.
Hea mäng, kuid liiga palju lisandeid.
See on asjatundlik mäng ja liiga palju reklaame 😐... nii et ainult mina andsin ainult 4 tärni
Reklaamid reklaamid reklaamid. Reklaam võtab kauem aega kui tase. Wack 4 reklaamipausi tasemel 6 ja seejärel reklaamipaus iga taseme järel. Paistab olevat lõbus ajaviide, aga mul pole aega kõigi nende reklaamide jaoks.
Ma armastan seda mängu 😍 Aga tase pole piisavalt, nii et palun lisage tase ok, aitäh
Nii hea see mäng, kuid mu laps mängis 1 tund, nii et gajet on ainult aja möödumiseks. aitäh
Reklaamid iga 2-3 mõistatuse järel
Mõistatused on liiga lihtsad ja reklaame on palju.
mitte eriti huvitav, aga see on hea mäng ja mulle meeldib
Thief Puzzle - Kannst du es stehlen? Geduldsspiele sfd
Thief Puzzle APK - Latest version 1.3.5 - Android Apps Game
Mulle meeldib see mäng, kuid käeliigutaja on nagu raske, mida ma mõtlen, seega hindan seda 9/10
Mulle see nii väga ei meeldi, aga mulle meeldib, et sul on pikk käsi
Kujutage kenasti ette mänge, kaunid loodud tasemed, kena mäng ja ma armastan seda mängu🎮
ma armastan seda mängu, huvitav on mängida mulle meeldib see mulle meeldib ja see pole nii raske 🥰🥰🥰
Solud mäng on Thief pusle – kas saab...
See tuli on hea, kuid seal on palju reklaame. Aga peale selle see oli päris lõbus
Use your brain and steal the items and treasures you want, playing for fun. A smile will appear on your lips every time you pass a level.
Hea, aga reklaamid
Thief Puzzle - Can you steal it ? புதிர் mjp
Liiga palju videoreklaame
Mulle meeldivad seda tüüpi mängud. Tubli töö! Ja jätkake selliste mängude tegemist. Kuid anda ainult 3 tärni. Bcoz on nii palju reklaame.
Palun eemaldage muud reklaamid peale nende reklaamide, mida mäng on hea
Reklaamid igal teisel tasemel. Ka pikad reklaamid ÄRGE Laadige alla AJAraiskad!
PickCrafter - 채광 및 공예 게임 시뮬레이션 lyec
Uhm, ma arvan, et see on lahe, aga ma arvan, et see on ka pervert mäng, aga ma arvan, et see on lahe, sest ma saan seda mängu mängida, mida öelda, võin öelda ainult seda... Sellel on nii palju sisu, et see on pervert mäng, aga okkkkkkk ..... tegelikult lihtsalt nautige seda mängu, aitäh... ja aitäh, et toetate seda mängu... kuigi see on täis pervertset mängu... Aitäh... Loodan, et naudite... Hüüdke selle mängu omanik, ma soovin, et teil oleks turvaline...Olge kaitstud...Iga päev peatub covid-19 aastal 2022...soovin teile kõigile õnnelikku.bye
See on hea mäng, kuid neil on nii palju reklaame
Form 7 - Ingritile
Väga korduvad tasemed, lahendused erinevad tasemeti nii vähe
Lae Puzzle Fuzzle APK 1.3.0 (uuema) Android App Android. Thief Puzzle - Can you
Puhake rahus Ma olen kindel, et reklaamid hoiatavad, et ma ei saa sellele 5 tärni anda, vabandust, isegi ma ei saa arvata, et reklaame eemaldatakse, ma ei saa seda anda ja ma vajan, et te reklaamid eemaldaksite. Kahjuks oli see lõbus mäng, kuid ilma selliste reklaamideta ja ma arvan, et pean hindama seda 2 tärniga, isegi kui ma ei saa endale lubada 5 tärni, näiteks 2K või midagi muud, ma pean selle eemaldama, palun eemaldage igavad reklaamid. mäng meeldis mulle, kuid reklaamid peaksid lisama rohkem reklaame ilma tasuta vahelejätmiseta koos reklaamidega, mis mulle ei meeldi
See on lahe mäng, kuid sellel on lisa .... Aga see on ok, kuid palun eemaldage reklaam .. aga see on lahe mäng
Januari 2020 - Eesti Filmi
Oh - reklaamid!
Thief Puzzle - Can you steal it ? Kirakós játékok knpc
Vargamõistatus on nii hämmastav ja naljakas mäng 😄
Thief Puzzle - Can you steal it ? معمایی fejx
See on tore, kuid see laseb inimestel teistelt asju võtta, aitäh 😊
See on fantastiline mäng, kuid pärast iga mängu ilmub palju reklaame, mida need reklaamid ärritavad, mitte see on hea mäng
see on küll hea mäng, aga ma arvan, et sa pead selle raskemaks tegema