Post by rivabertosur on Feb 17, 2022 15:17:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje glitch tokeny ▞▞▞
▞▞▞ Clash Royale 2022 version ▞▞▞
Grałem w tą grę od tego, że teraz nie mam dostępu do konta ponieważ nie pamiętam e-maila do superkomórki A przez samo Google Play może być początkiem, na którym nie było to wsparcie prze 3 dni od czasu powstania opinii
Bardzo kocham tę grę! Fajnie jest grać z przyjaciółmi, robić specjalne wyzwania i inne rzeczy. Ale jedną rzeczą, którą sugeruję, jest sprawienie, by karty były bardziej zrównoważone. Jak mega rycerz i uzdrowiciel bitew jest sposobem na op. Niektóre karty wymagają debuffu. Największą kartą do debuffowania i jeśli debuffują tę kartę, oceniłbym, że jest to 5-gwiazdkowy gigant elektro.
Clash Royale Estratégia qiw
Dama Društvene igre mppe
Ta gra jest do bani, ogólnie jest to dobra gra, ale czasami po prostu stawia cię z ludźmi z wysokimi poziomami, takimi jak poziom 12 przeciwko poziomowi 10. Jest nie do zagrania, ponieważ jeśli gracze na poziomie 12 po prostu się nie poddadzą, ich karty mają wyższe poziomy i łatwo pokonują twoje. Gdyby ta gra miała na celu postawienie cię przeciwko ludziom na tym samym poziomie na tej samej arenie, byłoby dobrze. Ale jest po prostu nie do odtworzenia.
Wiele luk w umiejętnościach zostało naprawionych, ale różnica poziomów tylko to utrudnia. Mam 5-letnią odznakę, ale nadal nie mogę osiągnąć maksimum (głównie dlatego, że właśnie dodali poziom 14), szczerze mówiąc, nieprzyjazny dla nowicjuszy z powodu kont bocznych i dopasowywania opartego na umiejętnościach. Ale jeśli lubisz trudne gry, które rozwijają się wraz z twoimi umiejętnościami, lub wolisz grać w sposób płatny, jest to idealna gra dla Ciebie
Clash Royale · Clash Royale z wielką aktualizacją. Ruszają Wojny Klanów · Nagrody BAFTA 2017 przyznane! Najlepsza gra to Uncharted 4.
Niesamowita gra Po raz pierwszy pobrałem brawl stars, ale kiedy zobaczyłem, że ta gra została stworzona przez supercell, musiałem ją wypróbować. Wypróbowałem ją i teraz gram w nią codziennie. Wydałem nawet pieniądze na naprawdę dobrą grę dla tych, którzy lubią gry strategiczne. Mam nadzieję że to pomoże.
Mega spoko gra polecam
To nie może być po mojej stronie, ponieważ widziałem to na kilku urządzeniach, ale jeśli chodzi o aktualizacje i jak gra powie ci od razu, że jest aktualizacja, zanim jeszcze zaczniesz grać, przekierowuje cię tutaj i lubi W 95% przypadków aktualizacja się nie pojawi. Dzięki temu mogę grać, aż w końcu się pojawi. Ponadto system dobierania graczy jest kompletnym śmieciem. Nie mogę sobie z tym poradzić, ponieważ jest tak źle, ale nadal lubię część gry.
Gra bardzo fajna jednak problem tkwi w wyższych arenach. W końcu dostałem do 12 areny po 2 miesiącach hamowało mi 1 rundy żeby mieć nową muzykę, przegrałem 20 razy pod rząd gra dobrała mi 2 razy lepszych przeciwników
JAK POBRAĆ CLASH MINI? PORADNIK iOS/ANDROID
Clash Royale Stratégiai játékok fuz
Clash Royale Strategie muu
Nic nie potrwaj naciąganie na kasę. Ciekawe czy wyciągnięte konto płatą podatki, jak podpisują po kasie graczy?
Oceniłbym wyżej, ale nadal nie ma dziwacznych raportów, takich jak te drużyny w 2v2s są głupie i opuszczanie meczów lub po prostu przejście gry jest warte zgłoszenia, gdy dodany zostanie system raportów, zły daje 4 gwiazdki, a gdy zapłacą, aby wygrać szybciej, zły daj 5 - Aktualizacja : w końcu dodali funkcję banowania do 2v2. Teraz ludzie rzadziej odchodzą. Dodali także wiele nowych funkcji, dzięki którym możesz szybciej zdobywać lvl za darmo. 5 gwiazdek
szczerze, gra jest w porządku, ponieważ jest to po prostu kolejna rzecz do zrobienia i jest to trochę zabawne ulepszanie kart, ale gra nie jest też tak strategiczna i jest trochę po prostu festiwalem spamu, gdzie ktokolwiek miał szczęście lub wydał mnóstwo pieniędzy na karty, wygrywa . Jednak gra jest tylko grą mobilną, więc tak naprawdę nie spodziewałem się, że będzie dobra.
Wyjątkowo pay2win, mogę grać za darmo i jeśli nie masz zamiaru wydawać pieniędzy, nie pobieraj gry. Pads royale to jedyny tani przedmiot, który jest tego wart. Jeśli zamierzasz zapłacić, to 5 gwiazdek. Niezwykle trudno jest walczyć na arenie powyżej 6 bez przegranej, jeśli przeciwnik płaci, a ty nie. Twórcy zdają się nie dbać o bardziej zbalansowane rzeczy dla społeczności freetoplay, nawet czyniąc rzeczy podarowane na Boże Narodzenie przeciętne. Niższe areny również nie są pod opieką
Uwielbiam tę grę i mam ją od lat, ale teraz wydaje mi się, że gra coraz bardziej opłaca się wygrać, utknąłem w 5300-5400 od miesięcy i nie mogę kontynuować z powodu maksymalnych balonów i gigantycznych spamerów. Mam nadzieję, że niektórzy spośród wielu talii bez umiejętności, które pojawiają się w środkowej drabince, nie jest osłabiony, nie jestem pewien, jak długo jeszcze będę grał.
Jak dla mnie nie jest zapłacony, aby wygrać, nigdy nie kupiłem bitwa pasa i mam 4300 pucharków. Trzeba tylko zrobić dobry deck i umieć grać
Dopiero niedawno zacząłem grać, jakieś kilka tygodni temu i było naprawdę dobrze! Ale od premiery poziomu 14 ciągle dostaję „przerwy konserwacyjne”, które ograniczają mi możliwość grania. To staje się naprawdę irytujące, kiedy wszystko, czego chcę, to otworzyć moje skrzynie i założyć nową (nie gram często w bitwach, ponieważ jestem naprawdę kiepski w lmao).
Waina gra nie iak blawstars bo mi nie dropaiom postacie w blastars
Po pierwsze, gra ma okropny system dobierania graczy, w którym dopasowuje się do ludzi 3 poziomy lub wyższe karty, a ponieważ potrzebujesz trofeów, aby się rozwijać i zdobywać wyższe karty, jesteś ZMUSZONY do gry i myślisz, że możesz wybrać inny tryb gry? Nie, ponieważ po drugie nagrody za to są tak złe, że równie dobrze możesz nawet nie próbować, w końcu skrzynie są tak okropne i dają zero lub brak nagród pod względem wartości, a równie dobrze możesz wyglądać jak ćpun na drodze .
P2W ale jednak fajna gierka
NIE POLECAM Z każdą aktualizacją jest coraz gorzej-buffy dostają te karty, które są zbyt dobre; osłabienie pisowni i inne. Gra P2W. Straszne naciąganie na kasę. Najgorszy jest jednak matchmaking-gra dobiera lepszych graczy zwystępującymi poziomami kart. Mając 12lvl zawsze gram z 13lvl. Raz walczyłem 3 razy z TYM SAMYM przeciwnikiem-oczywiście wszystko przegrałem, bo był lepszy. Szkoda, że taka fajna gra się tak zepsuła. Nerwica gwarantowana. Na + mogę wymienić dobrą grafikę i brak reklam.
Gra do niczego nie ma systemu zarządzania ochroną i ochroną przeciwnikową zdobędzie koronkę i tak będzie zbierane nagrody, które nie będą tworzone w celu zarządzania
Gra sztos ale niby ale i ciongle mam tawer lub 10 kar typuw z 9 a ja mam tawer
Gra jest niesamowicie niezrównoważona. Istnieje ogromna liczba kart, które opisałbym jako OP, a wielu kart nie można nawet użyć bez prawie gwarantowanej straty. Gram w tę grę od lat, ale w zastraszającym tempie jest coraz gorzej. Gdy dotrzesz do areny 15, wszystkie karty są również znacznie wyższe od twoich.
Clash Royal to bardzo słaba gra nie należy instalować ale polecam polecać, grafika jest beznadziejna, graczy dobiera się na swoim poziomie, minusuje się zbyt dużo pucharków. Aby jedna z najgorszych gier Supercella.
Clash Royale - AndroidHD
2,5 gwiazdki. Jestem wieloletnim fanem i graczem. Zauważyłem algorytmy określające, kto i kiedy zostaniesz dopasowany do bitwy - graj więcej w krótkim czasie, przegrasz - zrób sobie przerwę, a następnie zaloguj się ponownie. A jeśli nie wydasz pieniędzy w aplikacji, nigdy nie odniesiesz sukcesu o ile to zrobisz, niż jeśli rozłożysz $. Poza tym twórcy — resety sezonów są śmieszne. Próba utrzymania graczy w grze lub wydawanie w ten sposób większej ilości pieniędzy jest śmieszne. Gram tak długo, jestem szczerze sfrustrowany i nie chcę wydawać.
Najnowsza gra mobilna zatytułowana „Brawl Stars” pojawiła się już do pobrania za darmo na urządzenia z systemami iOS i Android. W zeszłym tygodniu
Dzięki tej grze zachorwalem na dwubiegunowość ale ogólnie jest ok
Spędziłem ponad 5 lat grając w tę grę, zdobywając maksymalizację tylko po to, aby dowiedzieć się, że muszę zapłacić taką samą ilość złota, aby ulepszyć kartę, która została już zmaksymalizowana. Podobno „starają się ułatwić awansowanie”, ale kończy się to Czuję się jak zgarnięcie gotówki, bohaterowie i wszystko to jest dobre, ale wszyscy moglibyście dać nam karty, które maksymalnie osiągnęliśmy do poziomu 14, ponieważ naprawdę nie wydaje się sprawiedliwe wydawanie takiej samej ilości złota
Dobrze, że już nie można spaść z rozbrojeniem dla rozbrojenia
E BARBY SĄ ZA SILNE